Ketnet Zomertour

1 day agoGeen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag. De show moet last minute afgezegd worden door een probleem met de leverancier waardoor het podium niet kon worden.


Pin Van Fauve Rogers Op Likeme

Zoek je Tik Tak Sarah Bumba of een ander Ketnet Junior-programma.

. LikeMe Cast Grote Markt Sint-Niklaas - Jul 9 2022 09. Ketnet Zomertour 20162019 Episode List. Just click the Add episode button at the bottom of the page or.

Na de teleurstelling van vandaag is er hard gewerkt om een oplossing te vinden voor de Ketnet Zomertour in Zeebrugge morgen 10 juli. Schrijf je in op de nieuwsbrief van de stad Tienen Privacyverklaring. Door een aantal coronabesmettingen in zn team kan de Ketnet Zomertour dit weekend niet van start.

Ketnet Zomertour is een programma op de Belgische TV van Ketnet dat door de bezoekers van TVGemistbe een gemiddelde van 38 sterren heeft gekregen. Wie er nog allemaal. Door een probleem bij één van de toeleveranciers is er vandaag jammer genoeg geen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas.

Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas Deze zomer strijken we opnieuw neer met een bruisend festivaldorp op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Dat fuiven en uit de bol gaan alleen iets zouden zijn voor de groten is onzin. De Ketnet Zomertour wordt dit.

Tussen 1400 en 1700 uur vinden er optredens. Op de Ketnet Zomertour in Tienen 16 juli wordt een rolstoelplatform voorzien zodat iedereen kan genieten van de optredens. Voor de editie van morgen in.

Kijk maar wat er gebeurt als onze vrienden van Ketnet het plein omtoveren in een festivalweide. De openbare omroep laat weten dat er problemen zijn met een van de. It looks like we dont have any episodes for this title yet.

We verwachten jullie vanaf 14u op het. Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas. De Ketnet Zomertour wordt dit.

Is de Zomertour toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Download de gratis Ketnet Junior-app of surf naar wwwketnet-juniorbe. De Ketnet Zomertour wordt dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest en is bovendien gratis.

21 hours agoStefan Kerkhofs CEO van het Beringse bedrijf The Fungroup zit in zak en as. De Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up. With Elindo Avastia Juan Gerlo Tinne Oltmans Marie Verhulst.

De enige échte Ketnet Zomertour zakt op zaterdag 9 juli af naar de Grote Markt. Op zaterdag 9 juli vindt de Ketnet zomertour in Sint-Niklaas plaats. Deze zomer strijken we opnieuw neer met een bruisend festivaldorp op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

Kom van 1400u tot 1730u mee zingen springen en dansen op de beste muziek van Sarah en Bavo Kaatje Kamiel en Victor Samson en Marie Nachtwacht Gamekeepers De ketnetband en likeme. De start van de Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas is zaterdag niet kunnen doorgaan na een corona-uitbraak bij het team voor de podiumopbouw. Geen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas.

14 hours agoGeen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag. Kom mee dansen met likeme leer alle ketnetwrappers kennen en ga op de foto met Nachtwacht. LikeMe Cast JDK Hal Londerzeel - Jul 3 2022 03 2022.

Verschillende mensen vielen uit. Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas Deze zomer strijken we opnieuw neer met een bruisend festivaldorp op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Be the first to contribute.

Zing en dans tijdens een heleboel straffe. AOp de Zomertour in Tienen 16 juli zal een VGT tolk aanwezig zijn. 1 day agoDe Ketnet Zomertour zou vanmiddag halt houden op de Grote Markt in Sint-Niklaas maar dat gaat niet door.


Pin Op Nieuws


Pin Van Margot Op D5r Ketnet Beste Vrienden Kijken


Pommelien Thijs Caro Likeme Seizoenen Haar Draaien Actrice


Toon Hermans Gala Op Oudejaarsavond Te Zien Op Tv Oudejaarsavond Cabaretiers Jochem Myjer


Tommie Christiaan Anouk Maas En William Spaaij Hair Fotoshoot Musicals Achter De Schermen


Ketnet Musical Kadanza Together Vlaanderen Studio 100 Tickets Musical Musicals Musica


Liandra Sadzo Ketnet Zomertour In Tienen Was Super Thx Film Nieuws


Pin Van Leentje 3 Op Like Me Idool


Camille Dhont In 2022


Ketnet Be Lanceert Mijn 5r De Plek Met Tips Voor Jouw Verhaal Online Tool Helpt Kinderen Met Hobbels In Het Leven Beroemde Mensen Kinderen Verhalen


Vince Dubois On Instagram Wat Is Het Magische Woord Idool


Margot On Instagram Ketnet Feestweekend Plopsaland De Panne 02 06 2019 Likeme Plopsaland Ketnetfeestweekend Instagram


Junior Musical Wat Vinden Jeremie En Emma Eigenlijk Van Elkaar Musical Kinderen Emma


Fifa 17 Demo Is Now Available For Free Download Straatosphere Fifa 17 Fifa Gamer News


Pin Van Tiany Vervoort Op D5r Mooie Serrie Televisieprogramma Beroemdheden Tieners


Pin On D5r


Ketnet Zomertour Foto S Ketnet Zomertour Tienen Foto S

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel